-

NaslovnaVestiNajave koncerataFive Finger Death Punch krajem februara u Budimpešti; Megadeth kao specijalni go...

Five Finger Death Punch krajem februara u Budimpešti; Megadeth kao specijalni gosti

Five-Finger-Death-Punch

Jedan od trenutno najpoznatijih američkih metal sastava, Five Finger Death Punch, u okviru svoje predstojeće evropske turneje dolazi i u Budimpeštu. Mesto održavanja je Papp László Sportaréna, a datum je 20. februar 2020.

FFDP je svoju karijeru otpočeo 2005. godine, a ogromnu slavu i uspeh je stekao nekoliko godina kasnije. Krajem 2000-ih, pa frekventno tokom 2010-ih, bend je višestruko bio nominovan za brojne nagrade od strane muzičkih časopisa i radio stanica od kojih je većinu i osvajao – najbolji internacionalni bend, album godine, pesma godine itd. Poslednji album, And Justice For None, izdali su 2018. godine.

Specijalni gosti na ovom koncertu će biti ni manje ni više nego američke thrash metal legende, Megadeth, koji su ujedno i deo velike thrash četvorke, zajedno sa Metallicom, Slayerom i Anthraxom. Megadeth postoji od 1983. godine, u svojoj skoro četrdesetogodišnjoj karijeri su prodali oko 38 miliona ploča širom sveta i važi za jedno od najuticajnijih imena na metal sceni.

Treći bend koji je deo ove turneje su takođe Amerikanci, Bad Wolves, koji će predstaviti svoj metalni paket, a ujedno i pesme sa novog albuma koji izlazi krajem oktobra tekuće godine.

Sve informacije o cenama karata za ovu manifestaciju mogu se naći na sledećim stranicama: https://www.funcode.huhttps://www.livenation.hu