fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Fish in Oil uskoro u Feedbacku

Fish in Oil uskoro u Feedbacku

Jedan od ovdašjnih najkvalitetnijih croossover sastava, beogradski Fish in Oil će održati samostalni koncert u niškom Feedbacku, u petak, 15. novembra, sa početkom od 22h i ovom prilikom će uživo promovisati novi studijski album pod nazivom „Sve će biti u najboljem redu“, u izdanju kuće Metropolis Records-a.

Da bi ovo obećavajuće veče za muzičke sladokusce proteklo „u najboljem redu“ pobrinuće se i DJ Loptica, koji će biti zadužen za kvalitetno zagrevanje publike, kao i za After Party nakon koncerta (Intro/Outro DJ Set).

Od svog nastanka 1993. godine u Prištini, grupa FISH IN OIL je prošla kroz brojne faze, a njeni članovi su bili i ostali mnogi kvalitetni muzičari koji su poslednjih 25. godina aktivni na domaćoj sceni. Ovaj specifičan sastav izvodi instrumentalnu crossover – fusion muziku na vrlo visokom nivou pod evidentnim uticajem bluza, rokenrola, surfa, tango džeza, etno
muzike, fri džeza, filmske i pozorišne primenjene muzicke, pa čak i pank roka u nekim segmentima, što posebno dolazi do izražaja na live nastupima, ne gubeći “oštricu” žive prezentacije i vešto izbegavajući svrstavanje u bilo koji od pomenutih pravaca.

U proteklih nekoliko godina Fish in Oil su nastupili na gotovo svim eminentinim jazz i world music festivalima u Srbiji i regionu, kao i širom Evrope. Članovi grupe su: Branislav Radojković – kontrabas/električni bas, Tom Fedja Franklin – bubanj, Veljko Nikolić–Papa Nik – perkusije, Dušan Petrović – saksofoni/oboa/flauta i Bratislav Braca Radovanović – gitara.

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 500 dianra mogu se kupiti u muzičkim radnjama Energy music shop i CD Sound. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 600 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo