-

Fire In Cairo predstavljaju hvaljeni album „High Degrees“ u Vintageu uz mnoge goste

Fire in Cairo

Alternativni rock bend Fire in Cairo prvi puta će uživo predstaviti hvaljeni album “High Degrees” u zagrebačkom Vintage Industrial Baru u četvrtak 12. svibnja.

Nastup će biti i jedinstvena prilika doživjeti bend u proširenoj postavi, a okupit će brojne goste koji su sudjelovali na albumu, među kojima su Mary May i Bad Daughter, kao i sekciju gudača, puhača i perkusionista.

Rock četvorka se vratila na velika vrata sa svojim drugim albumom koji je bendu zavrijedio pohvale kritike i publike. Najavljen sjajnim singlom i spotom “Running Over Me”, kojem se pridružio i nedavni “Giving A Clue”, od početka je bilo jasno da Fire In Cairo ima sjajan materijal.

Autor svih pjesama je Mate Ponjević, osim solo izvedbe “High Degrees” koju je osmislio i odsvirao Filip Mlinarić, dok aranžmane potpisuje cijeli bend. Postavu koja je snimila album čine Mate Ponjević (vokal i gitara), Filip Mlinarić (gitara), Jakov Gojmerac (bass gitara) i Filip Barac (bubanj), a uz njih cijeli album formiraju i gudači, puhači i perkusionisti. Na pjesama “Natalia” i “Running Over Me” pojavljuje se Mary May, a na “While Driving Around” Dunja Ercegović, poznatija kao Lovely Quinces tj. Bad Daughter.

Fire In Cairo već su albumom prvijencem i ekscentričnim nastupima zaslužili pozornost kritike i publike. Pohvale koje prate i drugi album, objavljen u izdanju LAA i Basic & Rough, dolaze ususret nastupu u Vintage Industrial Baru. Bit će to prilika prvi put bend vidjeti u proširenom sastavu i saznati zašto Fire in Cairo gradi nastupe uživo kao jedan od najvećih aduta.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 40 kn, a na dan koncerta će koštati 50 kn. Dostupne su na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim i Entrio sustava kao i na www.eventim.hr i www.entrio.hr.

Najnovije vesti

Izdvajamo