-

Festival srpskog podzemlja za vikend u SKCNS Fabrika

Scaffold

Ovogodišnji Festival srpskog podzemlja održaće se 8. i 9. oktobra, u Fabrici Studentskog kulturnog centra Novi Sad (SKCNS), u izmenjenom formatu zbog epidemioloških mera koje su trenutno na snazi u Srbiji. Tokom dva dana festivala, nastupiće bendovi Lednik, Atomski rat, Dishumanity, Penetrator, Progon, Drnch, Oathbringer, Carnival of Flash, Citizen X i Forgotten Scream.

„Ovo je sedmo izdanje festivala, a u sklopu dvodnevnog programa publici će se predstaviti 10 domaćih bendova, od kojih čak 9 nikada nije nastupilo na našem događaju. Izuzetna nam je čast da vam predstavimo ovogodišnji program, naročito imajući u vidu sve prepreke koje smo morali prevazići kako bismo festival ipak uspeli da organizujemo. Predaja nikada nije bila opcija, kao ni odustajanje, tako da smo veoma srećni što ćemo se družiti u prostoru SKCNS Fabrike“, navodi se u saopštenju festivala.

Pored muzičkog dela programa, tokom oba dana festivala, pred posetiocima će se naći sada tradicionalna berza svih mogućih nosača zvuka, ručnih radova i umetničkih kreacija. Izložba se ove godine, zbog epidemioloških mera, neće održati u isto vreme kada i ostatak programa, a termin će naknadno biti određen.

Ulaznice za festival koštaće 500 dinara po danu i prodavaće se samo na ulazu u SKCNS Fabriku na dan događaja. Što se tiče uslova za ulazak, sem ulaznice, ne mora da se priloži nikakav drugi dokument/propusnica. Festival će se održati u skladu sa epidemiološkim merama koje su na snazi tog dana, a broj posetilaca ograničen je na 250.

Satnica festivala:

PETAK 8. OKTOBAR:

19.00 – ulaz
19.30 – Progon
20.25 – Penetrator
21.20 – Dishumanity
22.20 – Atomski rat
23.20 – Lednik

SUBOTA 9. OKTOBAR:

19:00 – ulaz
19.30 – Forgotten Scream
20.25 – Citizen X
21.20 – Carnival of Flesh
22.20 – Oathbringer
23.20 – Drnch

Najnovije vesti

Izdvajamo