-

Festival PriČa: Parni valjak, Hladno pivo, Zabranjeno pušenje i još mnogo bendova stiže u Čačak

Nikola Vranjković Feedback NišFestival PriČa je počeo da se održava 2012. godine u Čačku, a od tada je ugostio brojne velike zvezde sa prostora ex-Yu.

Ova rok priča nastavlja se i ove godine, a trajaće četiri dana.

Naime, 30. i 31. avgusta će, kao rimejk festivala iz 2012. godine, nastupi biti održani na ulici, ispred Srpskog paba u Čačku. Među izvođačima “Priče U Lice“, kako je nazvan ovaj deo programa, naći će se Bjesovi, Neverne bebe, Majdan i drugi. Priliku da nastupe će imati i, u okviru takmičenja, imati šest mladih bendova. Pobednike očekuju specijalne nagrade: nastup kao predgrupa Hladnom pivu na festivalu i mogućnost da snime pesmu u profesionalnom studiju.

Nastavak programa odvijaće se 6. i 7. septembra na Stadionu FK Remont, a organizatori najavljuju dobar provod uz tri hedlajnera: Parni valjak, Hladno pivo i Zabranjeno pušenje. Osim njih, u Čačku će nastupati još i Nikola Vranjković, Sunshine, Johnny Ranković i drugi.

Ulaznice su u prodaji putem mreže Gigstix-a po ceni od 1300 dinara za oba dana, odnosno 700 za jedan. Na ulazu na festival ulaznice će koštati 1000 dinara.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo