-

NaslovnaVestiNajave koncerataFestival Invasion From The East dolazi u zagrebački KSET

Festival Invasion From The East dolazi u zagrebački KSET

Dajana Lerić

Funkcija: Šef dopisništva za Hrvatsku

Sebe vidi kao: Strastvenu obožavateljicu glazbe, književnosti i filma s istančanim ukusom za pivo.

Moto: Živi kao da ćeš sutra umrijeti, uči kao da ćeš vječno živjeti.

Kymera Osijek
Kymera

Invasion From The East, putujuća koncertna karavana bendova s Miner Recordings etikete, napokon dolazi u Zagreb – u petak, 30. rujna. Invazija je od strane vlasnika i pokretača Miner Recordingsa – Milana von Stona – zamišljena kao promocija najznačajnijih underground bendova regije, ali i novih izvođača koji sve teže dolaze pod svjetla reflektora.

Nakon premijerne hrvatske Invazije u svibnju u Bjelovaru, ovoga puta pet će bendova pošteno protresti interijer kulturnog zagrebačkog kluba KSET, upravo u godini kada klub slavi 40 godina postojanja.

Domaćini koncerta su veterani hrvatske hardcore i metal scene – Bad Blood – koji će ovom prilikom promovirati novi album “Inner Core”. Zlokrvaši su u goste pozvali drage im prijatelje iz bendova Kymera (Osijek), From Ashes (Koper, Slovenija) te zagrebačkih teškaša Rum Smugglers i Mephisto’s Requiem.

Prvih pedeset posjetitelja uz kupljenu ulaznicu dobiva na poklon CD kompilaciju s pjesmama svih pet bendova koji nastupaju te večeri. Isto tako, sve ulaznice (po cijeni od samo 20 kuna) ulaze u bubanj za nagradnu tombolu – najsretniji će moći osvojiti glavnu nagradu – bon za tattoo vrijedan 800 kuna, kojeg daruje King Tattoo studio Zabok – kao i majice i diskove bendova koji nastupaju.
Šećer na kraju: Miner Records organizira snimanje live DVD-a na samome koncertu.

Satnica:
20:30 – 21.00 RUM SMUGGLERS
21.20 – 22.00 KYMERA
22.20 – 23.00 FROM ASHES
23.20 – 00.00 BAD BLOOD
00.20 – 00.50 MEPHISTO’S REQUIEM

00:50 – IZVLAČENJE DOBITNIKA TOMBOLE

Save

Save