-

Festival Hoomstock objavio sve izvođače

14. izdanje Hoomstock festivala ove se godine održava 5. i 6. srpnja na poznatoj lokaciji igrališta Osnovne škole Viktora Kovačića u Humu na Sutli, a nastupit će velika lepeza bendova alternativne glazbene scene.

Domagoj Šimek, afirmirani zagrebački kantautor prošle je godine objavio svoj prvi samostalni album, a u Hum na Sutli dolazi s bendom. Na festival dolazi i slovenski Haiku Garden, a zasvirat će i svima poznati M.O.R.T. -autorski punk – blues band iz Sinja.

Ovogodišnji Hoomstock neće zaobići ni zagrebački Porto Morto koji je ovih dana objavio novi album, s kojim najavljuju zaokret u stilu i zvuku, no ne sumnjamo da će humsku publiku počastiti i svojim prepoznatljivim melodijama. Raznolikost alternativnog glazbenog izričaja s kojim se Hoomstock posljednjih godina ističe dokazuje i dolazak Krankšvestera – kontroverznog osječkog hip hop dvojca.

Još jedni Slavonci u Zagorju bit će Svemirko – petorka koja donosi zarazni pop retro sound idealan za uživanje u ljetnoj večeri. Bend Pseća plaža vraća se u humsku lagunu pod drugim imenom i nešto drugačijeg sastava zato od njih očekujemo sasvim „Nešto drugo“. U nešto ležernijem izdanju predstavit će se DJ duo Jogurt & Vlad’o koji su, baš kao i prošle godine, zaduženi za dobar štimung u parku.

Uz novonajavljene izvođače publiku će na Hoomstocku zabavljati i Let3, Kawasaki 3P, Vojko V, Them Moose Rush i Paul The Walrus .

Festivalske ulaznice u prodaji su u sustavu Entrio po cijeni od 80 kuna. U prodaji je i paket „Okupi ekipu“ koji uključuje tri festivalske ulaznice, a cijena paketa je 200 kuna.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo