fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Ferragosto Winter JAMs u Zagrebu najavljuju ABOP, Mašinka i ČBS

Ferragosto Winter JAMs u Zagrebu najavljuju ABOP, Mašinka i ČBS

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Abop
ABOP

Najveći slavonski festival Ferragosto JAM ove će godine dobiti svoje prvo zimsko izdanje i to u zagrebačkom klubu Vintage Industrial Bar.

cbs
Čovek bez sluha

Pod nazivom Ferragosto Winter JAMs održati će se tri koncerta na kojima će gostovati izvođači koji su tokom godina bili dio i ljetnog Ferragosta u Orahovici na Orahovačkom jezeru. Pa će tako 29. januara na bini Vintage Industrial Bara zasvirati zagrebačko audio-vizualno čudo ABOP, 27. februara stiže Mašinko, kojem će ovo biti najveće samostalni koncert te se sprema hrpa iznenađenja, i za kraj 20. marta kragujevački punkeri Čovek bez sluha dolaze proslaviti 20. godina rada benda.

Ulaznice za svaki koncert posebno u pretprodaji su 30kn, a mogu se kupiti u: Vintage Industrial Baru (Savska 160), Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Dallas Music Shopu (Tkalčićeva 7), dok će na dan koncerta biti 40kn. Početak svakog koncerta zakazan je za 21h.

Ferragoso JAM 8 ove godine održat će od 5. do 9. kolovoza na svojoj standardnoj lokaciji Orahovačkom jezeru. Za sada su najavljeni: Damir Avdić, Repetitor i Gazuro.Early Bird festivalske ulaznice po 75kn mogu se kupiti do 1.2. u Entrio sustavu i na entrio prodajnim mjestima.