-

Ferragosto JAM najavio Mineu, Ellu i I.Bee

Ferragosto JAM najavljuje početak dan ranije. Dance 90’s dan nadodan je za 1. kolovoza kada na Orahovačko jezero stižu predvodnice cro dance groznice 90ih – Ella, I. Bee i Minea. Tulum će začiniti i nezaobilazni party kralj DJ Kneža sa svojim Dance Hard programom.


Marinela Jantoš, poznatija kao Ella, jedna je od najpopularnijih domaćih dance izvođačica. Poznata je po vamp imidžu i snažnim vokalnim sposobnostima, a poznata je po svojem velikom hitu „Iza ponoći„.

Ivana Banfić – I Bee jedna je od najvećih dance zvijezda hrvatske scene. Otkačena, drugačija, prva koja je u Hrvatskoj bez srama u spotovima upakirala body paint, posebno se istaknula party himnama „Šumica“ i „Šumica 2„. Iza sebe ima čak devet studijskih albuma i mnoštvo osvojenih nagrada uključujući Porin za hit godine te dva Grand prix-a HRF-a.

Renata Končić – Minea probila se na scenu pop hitovima „Good Boy“, „Vrapci i komarci“ i „Uberi ljubicu“ kojima je značajno obilježila estradu 90ih. Njen zaštitni znak oduvijek su bili nasmijanost i pozitiva pretočeni u pitki pop senzibilitet. Osim pjevačke, izgradila je uspješnu karijeru televizijske voditeljice.

Čast da na najveseliji način otvori 12. izdanje festivala na Orahovačkom jezeru, osim spomenutim dance miljenicama, pripala je i nenadmašnom DJ Kneži, glavnom „krivcu“ za najotkačenije tulume i svojevrsnom simbolu euforičnog partijanja na Ferragostu.

Finalni lineup ovogodišnjeg Ferragosta brojat će oko 50 izvođača raspoređenih na nekoliko pozornica, a dosad su već najavljeni: Vojko V, Goran Bare & Majke, Brkovi, Letu Štuke, Edo Maajka, Partibrejkers, Nipplepeople, M.O.R.T., Ogenj, Helem nejse, Čovek Bez Sluha, Mr.Lee & IvaneSky, Them Moose Rush, Domagoj Šimek, Ischariotzcky, Sfumato, Rezerve i JeboTon Ansambl.

Festivalske ulaznice po cijeni od 135 kuna dostupne su putem Entrio sustava.

 

 

Najnovije vesti

Izdvajamo