fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Faithless DJ set uz Sister Bliss na Sea Dance festivalu

Faithless DJ set uz Sister Bliss na Sea Dance festivalu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

FaithlessAutorka nekoliko najvažnijih numera elektronske muzike, i muzička snaga legendarne grupe Faithless, Sister Bliss nastupiće 15. jula na Dance Paradise bini trećeg Sea Dance festivala.

Slavna umjetnica iz Londona je pisala muziku za muzičke himne poput “God is DJ“, “Insomnia“, “We Come 1“, “Music Matters“, “Salva Mea” uz pomoć kojih je Faithless ušao u istoriju moderne muzike kao jedan od najbitnijih bendova u istoriji elektronske muzike sa preko 15 miliona prodatih albuma. Sister Bliss ima brojne singlove i dva samostalna albuma, a sarađivala je sa imenima kao što su Boy George, Dido, Example ili Robert Smith (The Cure).

Nastup na Jazu potvrdio je i najbolji ruski DJ duo Filatov i Karas, tvorci remiksa “Don’t Be So Shy” koji je u prethodnih 6 meseci izrastao u jedan od najvećih planetarnih hitova, osvajajući top liste po celom svetu. Njima se pridružuje i beogradski bend S.A.R.S., koji će na Sea Dance festivalu proslaviti 10 godina rada. Na Jaz stižu i velike zvezde bass scene, kultni DJ i producent, glumac i vizuelni umetnik Goldie, te lider novog drum&bass zvuka Shy FX, kojeg prati čuveni MC Stamina. Dobitnici MTV Best Adria Act nagrade i miljenici regionalne publike, kotorski hip-hop tandem Who See i ove godine će biti domaćini glavne bine festivala. Sada već rezidenti festivala, Dedduh i Noyz izvešće neke od najopularnijih hitova poput „Đe se kupaš“, „Nemam ti kad“, „Dinamida“, „Nije preša“ i mnoge druge.

ULAZNICE PO POKLON CENI SAMO DO PETKA, 15. APRILA U PONOĆ

Ulaznice za Exit festival po poklon ceni od 5.990 dinara, sa popustom od čak 55%, biće dostupne još svega desetak dana, do petka, 15. aprila u ponoć. Takođe, i promotivne ulaznice za Sea Dance festival po ceni sa 60% popusta od 3.990 dinara biće dostupne samo do 15. aprila, nakon čega će cena biti viša!

Ulaznice su dostupne u prodajnoj mreži Gigs Tix na preko 60 prodajnih mesta u 25 gradova širom Srbije. I ove godine ljubitelji Exit Avanture imaju mogućnost da u bilo kojoj filijali OTP banke, besplatno otvore namenski račun za kupovinu kompleta ulaznica po ovim cenama i da ih OTPlaćuju na rate sve do 30. juna! U toku je i prodaja povlašćenih ulaznica za srednjoškolce i studente po cenama od 5.999 dinara za Exit Avanturu, te 5.499 dinara za Exit festival, a ulaznice su dostupne u prodavnicama Gigs Tix u Pariskom magazinu u Novom Sadu, Mikser House u Beogradu i online preko Gigstix.com. Putem sajta Exittrip.org prodaju se i turistički aranžmani koji sadrže ulaznicu i smeštaj od 65 evra za Exit ili 89 evra za celu Exit Avanturu.