-

Eyesburn u petak u bašti KST-a

Eyesburn EB Zappa Barka Beograd Alek Kojot Fotografije slike galerijaEyesburn se ovog petka vraća u baštu KST-a. Uz mnogobrojne hitove heroji srpske alternative će izvesti i numere sa nadolazećeg albuma „Troops of Light“, a kao specijalni gosti nastupaju bendovi Larska i Quasarborn.

Eyesburn je nastao 1994. godine u Beogradu. Postali su najveći i najvoljeniji crossover bend na ovim prostorima, ali i šire, objavili osam studijskih albuma, imali nebrojeno nastupa u zemlji i regiji, bili na evropskoj turneji sa bendom Soulfly, činili važan deo ekipe koja je snimala film Munje… Pre tri godine, bend se vratio na scenu u originalnoj postavi, spotom za novu verziju pesme “War Control”, a krajem 2020. je remasterizovanim izdanjem na ploči proslavio 20 godina od svog najznačajnijeg albuma “Fool Control”.

Karte su u pretprodaji u KST-u i Craft Room Berlin Monroe (Cetinjska 15) po ceni od 900dinara, dok najbrži članovi Kluba mogu kupiti po ceni od 800dinara (samo u KST-u, ograničen tiraž). Na ulazu će karte biti skuplje, ako ih preostane.

Najnovije vesti

Izdvajamo