-

Eyesburn nakon 10 godina u Nišu

Eyesburn EB Zappa Barka Beograd Alek Kojot Fotografije slike galerija
Eyesburn

Jedan od najznačajnijih bendova sa ovdašnje rock scene, beogradski sastav Eyesburn održaće koncert u niškom klubu Feedback u petak, 15. aprila 2022, sa početkom u 22h.

Eyesburn je osnovan 1994. godine i do sada su izdali 8 studijskih i jedan live album. Na sceni su beskompromisni i izuzetno uvežbani, a njihova crossover kombinacija žestokog hard core/metal i sofisticiranog reggae zvuka predstavlja jedinstvenu pojavu u ovom delu Evrope.

Sticajem okolnosti, Eyesburn je prethodni koncert u Nišu održao u septembru 2002. godine u dvorištu Banovine i nakon 10 godina može se očekivati puno dobre energije uz probranu set listu najvećih hitova ovog sastava, ali i premijerno predstavljanje nekoliko numera sa novog albuma pod radnim nazivom „Sick Control“, čiji se izlazak očekuje u narednih nekoliko meseci.

Kao gosti koncerta, publiku će zagrevati vrlo perspektivni beogradski metal sastav Quasarborn, koji će ovom prilikom takođe uživo promovisati novi materijal.

Ulaznice u prodaji od četvrtka, 24. marta u muzičkim radnjama Vintage shop(Davidova 9) i CD Sound(na kraju novog podzemnog prolaza, Obrenovićeva bb).

Za prvih 50 posetilaca cena karte je 800 rsd, nakon toga ulaznica će koštati 1.000 rsd, a na dan koncerta 1.200 rsd. Broj mesta limitiran.

Najnovije vesti

Izdvajamo