-

Eyesburn do kraja godine u Novom Sadu

Eyesburn EB Zappa Barka Beograd Alek Kojot Fotografije slike galerijaKultni beogradski hardcore/reggae sastav Eyesburn nastupiće 16. decembra 2023. u SKCNS Fabrici.

“Toliko je lepo bilo u SKCNS Fabrici! Hvala ludoj gomili na ogromnoj ljubavi i energiji! One Love!“ Ovako su se članovi kultnog beogradskog hardcore/reggae sastava Eyesburn zahvalili publici nakon koncerta u punoj SKCNS Fabrici, održanog 10. decembra 2021. godine. I zaista je taj koncert, održan u još uvek svežem postpandemijskom ozračju, imao dodatni katarzični element.

Dve godine kasnije, 16. decembra 2023. vraćaju se na isto mesto, u Fabriku SKCNS-a, gde će pored dobro poznatih hitova, odsvirati i pesme sa aktuelnog albuma „Troops of Light“. Pridružite nam se u Fabrici kako bismo napravili još bolju atmosferu od one koja je obeležila njihov prethodni nastup u našem prostoru.

Ulaznice su u pretprodaji od srede 13. septembra i mogu da se kupe na sajtu https://bit.ly/3PBlCmn i prodajnim mestima Gigstixa.
Cena do 1. oktobra iznosi 900 dinara, a od tog datuma cena će biti 1.200 dinara. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.500 dinara i moći će da se kupi i na biletarnici Fabrike.

Vrata Fabrike i biletarnica otvaraju se u 20 časova, a koncert će početi u 21 čas.

Najnovije vesti

Izdvajamo