-

Naslovna Vesti Najave koncerata EXIT na Fusion dovodi: Zoster, Hladno Pivo, Urban&4, Artan Lili, Kolju, EB.....

EXIT na Fusion dovodi: Zoster, Hladno Pivo, Urban&4, Artan Lili, Kolju, EB…

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

Zoster
Zoster

Treća po veličini, s kapacitetom od 15.000 posetioca, Fusion bina EXIT festivala smeštena je na Gornjem gradu Petrovaradinske tvrđave. Ovog leta, od 9. do 12. jula predstaviće mnoštvo izuzetno zanimljivih bendova.

Artan Lili (4)
Artan Lili

Brkovi, Urban&4, Hladno pivo, Kiša metaka i High5 predvode deo hrvatskih izvođača koji će nastupiti na Fusion Stageu, omiljenoj Exitovoj pozornici koja spaja atraktivne regionalne i svetske bendove.

Supertešku kategoriju ostalih najvećih regionalnih imena predvode Eyesburn, Zoster, Rambo Amadeus, Karolina Gočeva, Artan Lili, Kanda Kodža i Nebojša, Feud i mnogi drugi! Uz njih brojnoj publici Exita predstaviće se izraelski alter bendovi Lola Marsh i Tiny Fingers, grčki stoner-rokeri 1000mods, korejski elektro sastav Idiotape, holandski noiseri Paceshifters, bugarski elektro psihodeličari Kottarashky, te etno-modernisti Din Brad iz Temišvara.

Domaćim i stranim bendovima pridružiće se jazz velikan, trubač i nagrađivani kompozitor Duško Gojković, koji na Exit dolazi 11. jula uz Big Bend RTS-a i programom sa albuma „Latin Haze“.

Domaćini balkanskim i svetskim muzičarima biće i veoma aktuelni Sharks Snakes & Planes i Ničim izazvan, te novosadski Wolfram. Jednako atraktivan biće i nastup glumca Nikole Pejakovića u bendu Kolja i Grobovlasnici, te mostarskog Zostera koji na Exit dolaze s novim albumom „Srce uzavrelo“.

Spisak će biti dodatno proširen u sledećem periodu, baš kao što će neki od domaćih i regionalnih bendova biti najavljeni i za prestižni nastup na glavnoj bini Exita.

Kolja i Grobovlasnici
Kolja i Grobovlasnici

Save