fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Exit festival od 9. do 12. jula slavi 15. rođendan

Exit festival od 9. do 12. jula slavi 15. rođendan

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

exit15

Ogroman međunarodni ugled, povorke fanova iz čitavog sveta, neverovatna lokacija i jubilarna godina obećavaju da će naredno izdanje EXITa biti jedno od najboljih do sada Veliku rođendansku žurku obeležiće nastavak sedmodnevne letnje EXIT avanture.

EXIT festival biće održan od 9. do 12. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dok će drugi po redu Sea Dance Festival biti održan od 16. do 18. jula na plaži Jaz u Crnoj Gori.

Rock@EXIT festival koji je uspešno lansiran prošle godine sa Queens Of The Stone Age kao hedlajnerima, ove godine će biti predstavljen tokom EXIT festivala kao posebna celina, u okviru koje će nastupiti neki od najzanimljivijih rokenrol bendova iz zemlje, regiona i celog sveta. Najave prvih izvođača očekujte uskoro.

Kao i prethodnih godina, EXIT je za najvernije fanove spremio popuste U petak, 12. decembra tačno u 12h u prodaji će se naći ulaznice po ceni od 5.490 dinara za četiri dana EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi. Oni koji kupe komplet ulaznica u sklopu ove akcije biće nagrađeni ulaznicom za EXIT AVANTURU, odnosno dobijaju ulaznicu za SEA DANCE FESTIVAL potpuno besplatno, što je čak 70% popusta u odnosu na regularnu cenu EXIT avanture.

Takođe, 12. decembra u podne u prodaji će se naći vrlo ograničen kontigent ulaznica za tri dana Sea Dance Festivala po ceni od 2.490 dinara, što je čak 65% popusta od regularne cene. Za nezaboravni letnji doživljaj u prodaji će biti i ulaznice za festivalski kamp na samoj obali mora. Ulaznice za kamp, koji će biti otvoren od 13. do 20. jula, dostupne su po ceni od svega 2.990 dinara za sedam dana morske ektravagance.

Najbrži koji se 12. decembra u 12h budu ulogovali na www.gigstix.com, moći će da rezervišu do četiri paketa ulaznica po ovim cenama. Broj poklon ulaznica je vrlo ograničen. Najbrže očekuju i privilegije svakog narednog decembra da pre svih, bez trke i po posebnoj ceni kupe ulaznice za EXIT.

Redovna cena ulaznica za EXIT FESTIVAL biće 11.990 dinara, za EXIT AVANTURU (EXIT+SEA DANCE) 18.990 dinara, a za SEA DANCE FESTIVAL 6.990 dinara.