-

Eva Braun u Domu omladine Beograda povodom 25 godina albuma „Heart Core“

Eva BraunPovodom 25. godina od objavljivanja albuma „Heart Core“, Eva Braun će u petak 7. aprila u 21 čas nastupiti na velikom koncertu u Domu omladine Beograda.

Jedan od najtiražnijih Eva Braun albuma ove godine slavi srebrni jubilej. „Heart Core“ je treći studijski album grupe objavljen je 1998. godine, kad su već imali reputaciju jednog od najznačajnijih domaćih sastava u poslednjoj deceniji dvadesetog veka. Uz pomoć čuvenog producenta, Mirka Vukomanovića, bečejski momci izašli su iz svoje sigurne zone definisane prethodnim izdanjem „Pop Music“ i zaputili se u novu avanturu, sa jasno definisanim muzičkim izrazom koji je bio potpuno na visini svetskih izdanja iz domena power-popa. Sa novom postavom benda, Goran Vasović i Petar Dolinka kao autorski tandem potpisuju album koji je u zvučnom i produkcijskom smislu predstavljao prekretnicu u karijeri sastava.

“Heart Core” je jedan od najpoznatijih albuma grupe Eva Braun. Na njemu su hitovi po kojima je prepoznajemo: „Lavirint“, „Mala prodavnica užasa“, kao i obrada pesme novotalasnog sastava Film – „Odvedi me iz ovog grada”“ gde vokalno gostuje tada mladi glumac Sergej Trifunović. Album “Heart Core” bio je ocenjen od strane kritike kao remek delo i jedan je od najprodavanijih albuma u tadašnjoj državi, Saveznoj republici Jugoslaviji.

Za koncert povodom jubileja pripremljen je i specifičan repertoar: osim što će pomenuti album dobiti zasluženu pažnju, ljubitelje Eve Braun očekuju i numere koje su deo standardnog repertoara, ali i nekoliko koncertnih iznenađenja.

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision Blagajni u DOB-u i onlajn. Ograničena količina ulaznica može se nabaviti po promotivnoj ceni od 1200 RSD. Redovna cena ulaznica iznosiće 1500 RSD.

Najnovije vesti

Izdvajamo