ENSH i Bubblegum u zagrebačkom Attacku

ENSH
ENSH

U srijedu, 16. ožujka, s početkom u 20h u klubu Attack gostuju Milenko Vujošević i Ivan Grobenski (Moskau) sa svojim solo projektima ENSH i Bubblegum. ENSH-u će ovo biti treće zagrebačko gostovanjem, a Bubblegum će doživjeti svoju live premijeru.

ENSH u Attack dolazi povodom svog novog albuma “Both Of Them Milenko” koji je objavljen u listopadu prošle godine. Riječ je o solo projektu Milenka Vujoševića s korijenima u Torontu. Ali tek Milenkovim dolaskom u rodni Beograd ENSH će zaživjeti u svoj svojoj punini. U novom i inspirativnom okruženju Milenko se saživljuje sa svojim laptopom čime otpočinje kreativni proces koji će kulminirati EP-ijem “Belgrade” nakon kojeg će uslijediti turneje diljem Europe i nastupi na prestižnom islandskom festivalu Electric Picnic, kao i na Indie Week, Canadian MusicWeek… Njegov sljedeći uradak, EP “Both Of Them Milenko”, s pjesmama na srpskom i engleskom objavljen je u listopadu. Singl “Ćuti” prva je pjesma na materinjem mu jeziku kojim Milenko najavljuje kreativni zaokret.

Bubblegum je one-man-recording projekt sastavljen od laptopa, loopova, MIDI klavijature i Ivana Grobenskog (Moskau) koji uskoro prvi puta službeno napada samoga sebe LIVE u Attacku.

Karte po cijeni od 25kn nabavite na blagajni kluba. Vrata kluba otvaraju se u 20h, Bubblegum nastupa u 21h, a ENSH u 22h.

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.