-

Enforcer ponovo u Srbiji

EnforcerŠvedska metal atrakcija Enforcer ponovo u Srbiji! Nastupiće u klubu Fest u Zemunu u ponedeljak, 9. oktobra.
Enforcer postoji od 2005. godine i objavili su šest studijskih i dva koncertna albuma. Redovno sviraju po svetu i garancija su za odličan nastup. Domaća publika odlično ih pamti po obradi pesme „Let na drugi svijet“ benda Divlje Jagode.
Intervju sa  pevačem, gitaristom, frontmenom i osnivačem benda, Olofom Wikstrandom pročitajte sa našeg sajta.
Predgrupa na koncertu Primitai (UK)
Primitai dolaze iz Londona i sviraju melodični heavy metal sa uticajima powera, NWOBHM, proga pa čak i thrash metala, sa savremenom produkcijom. Nastupali su sa bendovima kao što su EDGUY, SEPULTURA, RIOT i dr., i time potvrdili da nisu ograničeni na žanrovsku publiku. Nedavno su objavili album “The Violence of the Skies” za ROAR Records koji sadrži deset pesama i gostovanje Paul Quinna, gitariste benda SAXON.
Ulaznice po ceni od 3000 RSD u prodaji su u klubu Fest i u prodavnici Maxmedia (Dečanska 5, Tržni centar Arkade kod Doma omladine. Ulaz u podzemni prolaz je moguć iz pravca Doma omladine, sa Terazija i iz Kosovske ulice. Radno vreme je od 9 do 17h. Tel 0113342276.) Broj karata je ograničen. Ukoliko ih ostane, cena ulaznice na dan koncerta će biti 3500RSD.
Kontakt za obaveštenja i rezervacija za kupce iz unutrašnjosti preko fb stranice https://www.facebook.com/uzor.rock

Najnovije vesti

Izdvajamo