-

End of Pipe, Scum Orchestra i Atomic Fault u Festu

End Of Pipe
End Of Pipe

Brazilski melodični hard core bend End Of Pipe koji je pod jakim uticajem američke scene ’90. i finski folk punk bend The Scum Orchestra, nastupiće u ponedeljak, 5. septembra od 20h u klubu Fest u Zemunu.

Kao lokalna podrška nastupiće beogradski trash metal bend Atomic Fault.

End Of Pipe dolazi iz Florijanopolisa, ostrva u Brazilu. Krenuli su sa radom 2006. godine. Popularnost su stekli svirajući na skejt takmičenjima i žurkama u Santa Katarini (ostrva na južnoj brazilskoj obali). Prvi singl objavljuju 2008, a zatim su usledili nastupi sa “Less Than Jake”, “Face To Face”, „No Use For A Name“, „Adolescents“ i mnogim drugim sastavima. Drugo izdanje „Keep Running“ izlazi im 2014. godine, a 2016. objavljuju split izdanje „Ekuators“ sa čuvenim “Down By Law” (SAD). Naredne, 2017. idu na svoju prvu USA turneju, a kasnije nastupaju i na festivalima zajedno sa bendovima “Lag Vagon“, „RVIVR“ i “Comeback Kid“.

The Scum Orchestra dolaze iz Finske. Počeli su sa radom 2017. godine i stekli dobru reputaciju na sceni rokajući izuzetno energične nastupe. Nekada koriste i barske stolice i kante kao instrumente pa performans ne izostaje. The Scum Orchestra su delili binu sa bendovima kao što su Authority Zero, Anti Nowhere League, Oi! Polloi! Debi album „When chaos becomes order” objavili su 2020. godine.

Ulaznice po ceni od 500 dinara moći će da se kupe na ulazu u klub.

Najnovije vesti

Izdvajamo