-

Elemental u Banja Luci početkom decembra

Elemental SubBeerni Centar Beograd

Niz fenomenalnih nastupa i sjajnih svirki nastavlja se u Klubu studenata Banjaluka. Samo dan, nakon ranije najavljenog koncerta benda Repetitor /08. decembar/ u subotu 09. decembra održaće se koncert hrvatskog hip hop sastava Elemental.

Organski hip hop / rap sa funkom, soulom, jazzom, reggaeom i rockom, realistični i koncizni tekstovi o društvu i pojedincu te produkcija u skladu sa svjetskim trendovima, zajedno čine da su albumi i koncertni nastupi ovog benda, u samom vrhu regionalne scene. Iskrenost, beskropomisni stihovi i činjenica da svoju muziku ne smatraju proizvodom, već umjetničkim izrazom, učinili su Elemental glasnogovornicima mlade generacije.

Osim osam izvanrednih studijskih albuma, brojnih singlova, videospotova i hitova, Elemental je veoma popularan koncertni bend koji nastupa širom regije. Nakon dugo vremena ponovo su sa nama u Banjaluci, u KSB-u /09. decembra/. Ove godine izbacili su i dva nova singla “Hajde ljubav dođi” i “Usta na usta” koji su odmah naišli na pozitivne reakcije publike.

Pretprodaja ulaznica za ovaj koncert po cijeni od 15,00 KM, počeće od ponedjeljka /06.
novembra/, putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim
mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice će se moći mogu kupiti i u KSB-u.

Pred nama su brojni sjajni nastupi koji nas očekuju u Klubu studenata Banjaluka. Već narednog vikenda /10. i 11. novembar/ očekuju nas dva vezana nastupa benda Brkovi – „Vikend sa Brkovima“. Ulaznice za oba koncerta po cijeni od 20 KM po koncertu, u prodaji su putem GIGSTIX prodajne mreže, kao i u KSB.

Sve informacije o ostalim koncertima koji vas očekuju u KSB-u, pratite na
https://www.facebook.com/okteammusic/.

Najnovije vesti

Izdvajamo