Elemental najavili Dan E za proslavu “punoletstva”

Grupa Elemental najavila je svoj prvi samostalni koncert u zagrebačkom Domu sportova 5. ožujka naredne godine, povodom obilježavanja 18 godina karijere.

Uz hitove s prethodnih albuma, na repertuaru će se pronaći i nove pjesme s nadolazećeg albuma koji će biti sniman u njihovoj vlastitoj diskografskoj etiketi, 383 Records. Ovo će im biti sedmi album po redu, a najavne pjesme „Goli i bosi“ i „Sve je moje tuđe“ smo već imali prilike čuti.

Bend postoji od 1998. godine, kada su ga činila tri MC-a, dok danas broji sedam članova. Glazbu, stihove i aranžmane stvaraju sami, a njihov glazbeni izričaj je drugačiji od drugih te su upravo zato cijenjeni među širom publikom.

Prodaja ulaznica za najvažniji koncert Elementala kreće od četvrtka, 22. listopada. Od 31. prosinca cijena će im iznositi 55 kn, od 1. siječnja do 4. ožujka za ulaznicu će trebati izdvojiti 65 kn, a na dan koncerta 80 kn. Prodajna mjesta u Zagrebu su: glazbena knjižara Rockmark, Dallas Music Shop, Aquarius CD Shop, Dirty Old Shop te sva Eventimova prodajna mjesta širom Hrvatske.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Eu7md1FHn6w]

OSTAVITE ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.