-

Elemental 22. oktobra u MTS Dvorani

Elemental
foto: Kristijan Smok

Ljubimci beogradske publike, zagrebački sastav Elemental, nastupiće po prvi put u jednom od najlepših gradskih koncertnih prostora – MTS Dvorani u subotu, 22. oktobra. To će ujedno biti njihov do sada najveći solistički koncert u prestonici na kome će predstaviti svoj jedinstveni muzički izraz.

Nakon osam studijskih albuma, ovo će biti jedinstvena prilika za emotivni susret Beograđana sa svojim miljenicima.

Elemental se na regionalnoj sceni istakao svojim nedvosmislenim tekstovima koji su podvučeni energičnim instrumentalnim podlogama. Povodom predstojećeg koncertnog spektakla, Remi je rekla: “Muzika ne može da promijeni svijet, ali nadam se da može da podstakne i osvijesti ljude. Ne sjećam kada smo toliko žudili za svirkama kao sada! Tako da obećavam odličan koncert, žedni smo publike, a mislim i ona nas.”

Remi, Shot, Vida, Erol, Koni, Džon i Zane uvek daju sve od sebe na bini i svakim novim koncertom stalno uvećavaju armiju svojih poklonika, dokazujući da magija živog nastupa čini osnov dugovečnosti svakog velikog sastava. Zato im je uvek bio bitan odnos sa publikom kroz energične koncertne nastupe. Elemental nikada nije bio sastav koji je svoju muziku smatrao proizvodom, već umetničkim izrazom.

Ulaznice za koncert Elementala poklonici njihovog zvuka mogu kupiti na blagajni MTS Dvorane.

Najnovije vesti

Izdvajamo