fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Električni orgazam u Novom Sadu

Električni orgazam u Novom Sadu

U okviru proslave tridesetogodišnjice od objavljivanja svog albuma “Distorzija”, Električni orgazam dolazi i u Novi Sad 30. decembra kad će nastupati u Firchie Tink Tank Studiu s početkom u 22 časa.

“Distorzija” je njihov peti studijski album koji je objavljen 1986. godine i karakteriše ga povratak bazičnom rok zvuku. Ovaj album važi za uspešniji album među njihovih devet studijskih albuma. Na njemu se nalazi 11 pesama, i bend planira da celo veče posveti svim pesmama sa ovog albuma, što nijednom pre ove turneje nisu uradili. ” Jako se radujemo da ćemo svirati kompletnu “Distorziju” jer je to svakako jedan od mojih omiljenih albuma benda. Zapravo, nikad nismo svirali ceo album i ovo će biti jedinstvena prilika da ljudi čuju te pesme uživo, i to od prve do poslednje, redosledom koji je bio i na originalnom izdanju”, izjavio je frontmen grupe Srđan Gojković Gile je pred početak turneje.

Ulaznice za nastup se mogu nabaviti na prodajnim mestima GIGS TIX po pretprodajnoj ceni od 800 dinara, dok će cena karte na ulazu biti 1000 dinara.

YouTube: