fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Ekskluzivna Disciplin A Kitschme u Zagrebu

Ekskluzivna Disciplin A Kitschme u Zagrebu

U petak, 13. marta, u zagrebačkom klubu Močvara održati će se posebna svirka kultne, karizmatične grupe Disciplin A Kitschme.

Početkom ove godine objavili su box set “Ove ruke nisu male… 3” ( Mascom Records), a promovirati će ga u petak 13. ožujka – u podne, u zagrebačkom Dancing Bear CD shopu (Gundulićeva 7), gdje će posjetitelji osim druženja sa članovima benda, moći pogledati i 60-minutnu projekciju DVD-a objavljenog u sklopu box-seta. 

Radi se o posljednjem setu u nizu CD reizdanja prve faze grupe, koji na tri CD-a i jednom DVD-u sadrži albume “Uživo! Najlepši Hitovi!”, “Dečija pesma” te eksplozivne, komercijalno najaktraktivnije albume “Зелени Зуб na planeti dosade” i “Nova iznenađenja za nova pokolenja”.

Jedna od posebnosti predstojeće svirke na koncertu u Močvari je ta što će se sadašnjoj postavi Discipline priključiti i nekadašnji zagrebački članovi i suradnici benda, koji će svojim sudjelovanjem obogatiti i prizvati neki davni zvuk iz prve faze stvaralaštva. Na koncertu će gostovati: Jurij Novoselić (Disciplina Kičme, FilmPsihomodo Pop) – saksofon, Srđan Gulić (Disciplina Kičme, Haustor) – bubnjevi, udaraljke, Igor Pavlica (Haustor, Jinx, Cul De Sac) – truba i Nikola Santro (Haustor) – trombon. Također, za ovu priliku set lista Disciplin A Kitschme će biti prilagođena sadržaju box seta, s pojačanim brojem starih pjesama.

Ulaznice u pretprodaji: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb, Dirty Old Shop, Tratinska 18. Rockmark, Berislavićeva 13, po cijeni od 80 kn, a na dan koncerta (na blagajni kluba) 100 kn.