fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Egypt dolazi na zagrebački Massive Infection Festival

Egypt dolazi na zagrebački Massive Infection Festival

Kad je Vintage Industrial Bar u Zagrebu najavio dolazak stonera Elder i Carousel, malo tko se nadao da će od toga nastati prava stoner/doom fešta pod nazivom Massive Infection Festival.

U četvrtak, 5. svibnja, bendovima Elder i Carousel pridružit će se i donedavno nenajavljen, ali nama dobro poznat bend Wolfram iz Novog Sada. Njihova glazba mješavina je svega i svačega, a oni sami smatraju da pripadaju žanru acid metal. Na koncertu će promovirati svoj prvi album “Music Of The Heathen”.

Festival će zapravo početi dan ranije, u srijedu, 4. svibnja, i to ni s kim drugim nego fanastičnim doom trojcem Egypt koji su prošle godine izdali “Endless Flight” i naišli na sveopće odobravanje kritičara i slušatelja. Egypt već ima zavidan status unutar stoner/doom zajednice, a može se pohvaliti i da malo nakon posjete Zagrebu i Beogradu nastupaju i na Desertfestu u Londonu.

Domaća potpora Egyptu bit će alter/prog bend Abroad Experiments i doom bend (drama).

Dnevne karte koštat će 35 kuna u pretprodaji i 45 kuna na dan koncerta, za festivalsku (dvodnevnu) trebat ćete odvojiti 55 kuna u pretprodaji, a sve ih možete nabaviti u Dirty Old Shopu ili Vintage Industrial Baru.