-

Edo Maajka početkom juna stiže u Novi Sad

Edo Maajka

U organizaciji Hale 2 na Novosadskom sajmu Edo Maajka održaće 4. juna veliki rep spektakl na otvorenom od 21 čas.

Edo Maajka u pratnji MC‐a dolazi u Novi Sad kako bi održao koncert povodom jubilarnog 20. rođendana svog debi albuma „Slušaj mater“ koji je pomerio granice balkanskog repa i zadao nove standarde. I sam Edo Maajka pomerao je granice iz albuma u album ali je prva ploča postala temelj svega što je posle radio, ali i ono što su radili mnogi reperi koji su odrasli slušajući njegove hitove sa prvog albuma kao što su: Prikaze, Mahir i Alma, Saletova Osveta.

Kada se pojavio, album nikoga nije ostavio ravnodušnim, kako ljubitelje rep muzike, muzičku kritiku ali i one koji su skloniji gitarskom zvuku jer se u pesmama već moglo naslutiti da je Edin Osmić, osim stare škole repa, slušao i gitarsku muziku, tražeći uzore u, kako je i sam rekao, Rambu Amadeusu i Branimiru Štuliću. Pesme su prošle test vremena i danas na koncertima su jedne od onih koje se najviše čekaju i najglasnije pevaju kada krenu. Jedan od onih albuma koji je postao zaslužan za to što je rep muzika postala ravnopravna u muzičkoj industriji sa ostalim popularnim žanrovima.

Prošlo je 20 godina, Edo Maajka je i dalje tu, album „Slušaj mater“ je doživeo remaster u novom obliku. Na koncertu će, osim pomenutog albuma, biti izvedeni i njegovi najveći hitovi iz karijere duge više od dvadeset godina.

Karte se mogu kupiti preko sajta Gigstixa a dobro raspoloženje, muzički spektakl i kvalitet se ne mogu kupiti. To je ono što Edo Maajka donosi sa sobom u Novi Sad kako bi podelio sa svojom publikom i snažnom fan bazom u ovom gradu. A on je svuda rado viđen, kako i sam kaže u svojoj pesmi.

Najnovije vesti

Izdvajamo