-

NaslovnaVestiNajave koncerataEditors aprila u zagrebačkoj Tvornici

Editors aprila u zagrebačkoj Tvornici

Ivana Božić
Funkcija: Urednik/edukator

Britanski sastav Editors nastupiće u zagrebačkoj Tvornici kulture u utorak, 17. aprila 2018. godine u sklopu turneje koja će pratiti novi studijski album.

Novi materijal Editorsa moći će da se čuje već oktobra, kada je planiran izlazak novog singla, dok će, još uvek neimenovan, šesti studijski album biti obajvljen januara.

Editors su nastali 2002. godine u engleskom gradu Stafordu, a debi album The Black Room objavili 2005. godine. Naslednik iz 2007. An End Has A Start, popeo je Editorse na sam vrh britanske top liste albuma i doneo im prve nastupe na Glastonberiju. Najveći uspeh za sada bend je dostigao trećim albumom In This Light And On This Evening (2009). Nakon toga usledili su The Weight Of Your Love (2013) i In Dream (2015).

Ulaznice su u prodaji od četvrtka, 21. septembra po ceni od 150 kuna. Od 29. oktobra do 16. aprila cena ulaznice biće 170 kuna, dok će na dan koncerta biti 200 kuna. Ulaznice je moguče kupiti na sledećim prodajnim mestima: Dirty old shop, Tratinska 18, Rockmark, Berislavićeva 13, Aquarius CD Shop, Varšavska 13 i Branimir centar, Dancing Bear CD Shop, Gundulićeva 7, Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr