-

Ed Sheeran u Beogradu narednog leta; Detalji o ulaznicama

Ed Sheeran će doneti svoju rekordnu + – = ÷ x Mathematics turneju u Aziju i Evropu 2024. godine. Informacije o datumima prodaje i kupovini ulaznica možete pronaći na sajtu www.edsheeran.com

Fanovi kao i šira javnost u Srbiji je sa velikim oduševljenjem dočekala vest da će Ed Sheeran održati koncert u Beogradu, na Ušću 17. avgusta 2024. godine.

Informaciju o novim datumima u nastavku njegove „Mathematics“ turneje prvo je objavio Ed na svojim društvenim mrežama a ubrzo je medijima dostavljena zvanična objava. Na Edovom zvaničnom sajtu postavljen je spisak planiranih koncertnih datuma za narednu godinu.

Ed Sheran je jedan od nekoliko nepopularnijih, najkvalitetnijih, najtraženijih kantautora na svetu i prvi put će održati koncert u Srbiji. Na „Mathematics Tour“ je krenuo nakon izlaska albuma „-“ (Subtract) maja ove godine a nedavno je objavio još jedno izdanje „Autumn Variations“.

Povodom nastavka aktuelene turneje Ed Sheeran je dao zvaničnu izjavu koju prenosimo u celosti.

„Pozdrav svima!
Vraćam se putovanjima sa „Mathematics Tour“ 2024. godine, veoma sam uzbuđen zbog datuma koje smo upravo objavili, to su neke od mojih omiljenih zemalja i omiljenih gradova na svetu. Počinjemo u Aziji početkom godine, a zatim ću svirati po Evropi celog leta!
Podrška u ovom delu turneje biće neverovatni Calum Scott. Njega sam prvi put čuo kao pred-izvođača na koncertu Jamiea Lawsona 2016. godine i od tada sam veliki obožavalac, kakav glas! Ukoliko ga do sada niste čuli obavezno to učinite.
Posetite moju internet stranicu, vidite datume, rezervišite karte i jedva čekam da provedem narednu godinu sa vama prelepim ljudima.“

Prodaja ulaznica za koncert u Beogradu počinje 26. oktobra u 10 časova. Da biste prvi saznali kada će ulaznice biti dostupne, možete se prijaviti za obaveštenja o događaju popunjavanjem obrasca na www.honeycomb-live.com

Ulaznice će biti dostupne na zvaničnim sajtovima: 

edsheeran.com 

honeycomb-live.com 

efinity.rs 

gigstix.com

Planirani datumi nastupa Eda Sheerana u Aziji biće mu prvi od 2019. godine, dok će evropski koncerti biti nastavak njegove turneje po Evropi prošle godine. Ove vesti stižu nakon njegove rekordne turneje po Sjedinjenim Američkim Državama, gde je postavio brojne rekorde po broju posetilaca, uključujući SoFi stadion u Los Anđelesu i MetLife stadion u Nju Džersiju; ovaj drugi je bio najposećeniji jednodnevni koncert u istoriji SAD-a.

Samo ove godine, Sheeran je izdao dva albuma „-” („Oduzimanje“) i „Autumn Variations“ i oba su zauzela prvo mesto širom sveta. Izdati u maju i septembru, dobili su pohvale kritičara, a Sheeran je sarađivao sa Aaronom Dessnerom iz benda The National na oba albuma.

Sve zvanične web stranice prodavaca ulaznica će biti navedene u reklamama za turneju i na www.edsheeran.com. Molimo sve koji pokušavaju da kupe ulaznice, da to rade isključivo sa ovih ovlašćenih web stranica.

Najnovije vesti

Izdvajamo