-

NaslovnaVestiNajave koncerataE-Play u SKCNS Fabrici 18. decembra

E-Play u SKCNS Fabrici 18. decembra

E-play (foto D.Mataruga)

 

Srpski alternativni sastav iz Beograda, E-Play, nastupiće u subotu, 18. decembra u SKCNS Fabrici.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 800 dinara i mogu da se kupe online, kao i na prodajnim mestima Gigstixa. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.000 dinara i moći će da se kupi na biletarnici Fabrike.

Vrata Fabrike otvaraju se u 19 časova. Koncert će početi u 20 časova i održaće se u skladu sa aktuelnim epidemiološkim merama Vlade Srbije.

E-Play je osnovan 1998. godine i karakteriše ga veoma jedinstven zvuk distorziranog basa, drum & bass ritmova i nežne – atmosferične gitare. Sastav E-play iza sebe ima pet studijskih albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa, učestvovao je i na više kompilacija (kompilacija muzike iz filma Munje, kompilacija posvecena Milanu Mladenoviću…). Muzika ovog benda nalazi se u filmovima: Munje, Potraga za srećkom, Zduhač znači avantura.

Uprkos pandemijskim okolnostima bend je i dalje veoma aktivan. E-play je bio izabran da predstavlja Srbiju na jednom od najvećih i najuticajnijih evropskih muzičkih festivala ESNS (Holandski Eurosonic Noorderslag). Pored toga, bend je objavio svoj prvi LIVE spot u karijeri za pesmu “Srešćemo se neki drugi put”, izbacio je svoj album Sloboda na vinilu, objavio spot “Sloboda” u kome se pojavljuje glumica Sloboda Mićalović.

Tokom 2021. godine bend dobija nagradu za numeru “Sloboda” za najbolju pesmu i spot godine. Nedavno su objavili novi singl i spot „Hotel Jugoslavija„, u kojem gostuje muzičar Momčilo Bajagić Bajaga.

Najnovije vesti

Izdvajamo