fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata E-Play stiže u Niš

E-Play stiže u Niš

E-Play Dom Omladine BeogradPoznati beogradski alternativni sastav E-Play dolazi 22. novembra u Niš. Svirka će se održati u klubu Feedback.

Ova grupa osnovana je 1998. godine i veoma brzo je zauzela značajno mesto na srpskoj rok sceni svojim jedinstvenim zvukom, koji karakterišu distorzirani bas, drum&bass ritmovi i nežne, atmosferične gitare. O velikoj popularnosti benda svedoči i to da pesma “Divan dan”, osim što je dobitnik mnogih nagrada, ima preko dva miliona pregleda na youtubu.

Bend iza sebe ima pet studijskih albuma: “E-Play” ‎(2000), “Crime” ‎(2005), “Drago mi je da smo se upoznali” (2009), “Obični ljudi” (2013) i “Sloboda” (2018) i veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa. Takođe, muzika E-Playa nalazi se u filmovima: „Munje”, “Potraga za srećkom”, “Zduhač znači avantura”. E-Play trenutno svira u postavi Maja Cvetković, Goran Ljuboja Trut i Nemanja Velimirović.

Kao predgrupa nastupiće grupa Zero Two iz Niša. Ovo je mladi alternativni bend, koji je ove godine osvojio treću nagradu na petom Bunt rock festivalu (Buntu), koji tradicionalno organizuje RTS.

Ulaznice po ceni od 600 dinara mogu se kupiti na sledećim prodajnim mestima: Vintage shop ( Davidova 9) i Galileo Tours (Nikole Pašića 35). Na dan koncerta karta će koštati 800 dinara. Prodaja karata počinje 1. novembra.

Najnovije vesti

Izdvajamo