-

Naslovna Vesti Najave koncerata E-Play sredinom novembra u Novom Sadu

E-Play sredinom novembra u Novom Sadu

E-PlayU četvrtak 15. novembra u novosadskom klubu Lazino tele koncert će održati alternativni beogradski bend E-Play.

Muzičari će ovom prilikom promovisati i novi album “Sloboda”, koji je izašao aprila ove godine.

Basistkinja i pevačica Maja Cvetković je istakla da će koncert biti osvrt na karijeru grupe, gde će se svirati pesme iz svih razdoblja. “Prošli koncert u Lazinom Teletu je bio održan jednog hladnog zimskog dana gde je svaki deo asfalta bio prekriven ledom i to nije omelo našu publiku. Super je da se opet okupimo i da ponovimo atmosferu od prošlog puta. Radujemo se ponovnom susretu sa Novim Sadom”, dodala je Maja.

Beogradski E-play, osnovan 1998. godine, veoma brzo je zauzeo značajno mesto na srpskoj rok sceni jedinstvenim zvukom koji karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne-atmosferične gitare. Tokom 20 godina postojanja bend nikada nije trčao za nametnutim ukusima gomile, što se može čuti na albumima “E-Play” ‎(2000), “Crime” ‎(2005), “Drago mi je da smo se upoznali” (2009), “Obični ljudi” (2013) i konačno “Sloboda” (2018, izdavač Long Play).

Nakon spotova “Srešćemo se neki drugi put”, “Da budemo samo dobro” i Šamarčina”, E-Play je kao četvrti singl sa albuma “Sloboda” odabrao pesmu “Pristanište”, za koju je gitarista Nemanja Velimirović montirao video retrospektivu benda od osnivanja do danas.

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

Izdvajamo

Još zanimljivih tekstova
Odabrano samo za tebe