-

Naslovna Vesti Najave koncerata E-PLAY natupa u Centru za kulturu Kovin

E-PLAY natupa u Centru za kulturu Kovin

Beogradski bend E-Play, nastupaće 16. februara 2018. u Underground-u Centra za kulturu Kovin (ex Pink) od 21:00.

E-Play je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni. Sastav E-play iza sebe ima četiri studijska albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa (od Main stage-a na Exit festivalu, preko koncerta u Parizu za “Dan muzike” pa do koncerta u Bolonji povodom “Dana Beograda”). Učestvovao je i na više kompilacija kao na primer za  film Munje, kompilacija posvecena Milanu Mladenoviću i druge. Muzika ovog benda nalazi se u filmovima: Munje, Potraga za srećkom, Zduhač znači avantura.

Bend E-play je krajem 2013. objavio album “Obični ljudi” sa koga su se ubrzo izdvojili hitovi “Divan Dan”, “Hiljadu ljudi” i “Ljubica”.

Bend trenutno snima svoj peti studijski album, a kao najavne singlove predstavili su pesme “Da budemo samo dobro” i “Srešćemo se neki drugi put”. Ova grupa najavljuje novi album za 2018. godinu.

Nastupaju u sastavu: Trut, Nemanja, Kika i Maja.

Rezervacije se čine preko fejsbuk stranica, putem poruke na stranici Centra za kulturu: https://www.facebook.com/kulturakovin/, dok na dan koncerta se mogu uzeti na biletarnici.

Cena karata je 200 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

Izdvajamo

Još zanimljivih tekstova
Odabrano samo za tebe