fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata E-PLAY natupa u Centru za kulturu Kovin

E-PLAY natupa u Centru za kulturu Kovin

Beogradski bend E-Play, nastupaće 16. februara 2018. u Underground-u Centra za kulturu Kovin (ex Pink) od 21:00.

E-Play je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni. Sastav E-play iza sebe ima četiri studijska albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa (od Main stage-a na Exit festivalu, preko koncerta u Parizu za “Dan muzike” pa do koncerta u Bolonji povodom “Dana Beograda”). Učestvovao je i na više kompilacija kao na primer za  film Munje, kompilacija posvecena Milanu Mladenoviću i druge. Muzika ovog benda nalazi se u filmovima: Munje, Potraga za srećkom, Zduhač znači avantura.

Bend E-play je krajem 2013. objavio album “Obični ljudi” sa koga su se ubrzo izdvojili hitovi “Divan Dan”, “Hiljadu ljudi” i “Ljubica”.

Bend trenutno snima svoj peti studijski album, a kao najavne singlove predstavili su pesme “Da budemo samo dobro” i “Srešćemo se neki drugi put”. Ova grupa najavljuje novi album za 2018. godinu.

Nastupaju u sastavu: Trut, Nemanja, Kika i Maja.

Rezervacije se čine preko fejsbuk stranica, putem poruke na stranici Centra za kulturu: https://www.facebook.com/kulturakovin/, dok na dan koncerta se mogu uzeti na biletarnici.

Cena karata je 200 dinara.