-

E-Play dolazi u novosadski Dom kulture 28. aprila

Novi Sad Petrovaradin E-play Exit Festival fotografije slike galerija

Beogradski alternativni sastav E-Play održaće koncert u četvrtak, 28. aprila u Domu kulture u Novom Sadu.

“Poslednji put smo svirali u Novom Sadu u Fabrici krajem prošle godine gde smo imali jako lep koncert, a pre toga fenomenalan nastup na Exitu 2021. godine, i evo dolazimo ponovo u četvrtak, 28. aprila u Novi Sad gde ćemo sa publikom podeliti neke, nadam se, lepe emocije. Ekipa Doma Kulture ima jako lep pokretački duh i energiju i vidi se da im je stalo da razrade tu celu priču – tako da nam je čast da budemo deo toga.“, poručuje Maja Cvetković

Prvih 100 ulaznica su u prodaji po promo ceni od 900 dinara a dostupne su na Gigstix prodajnim mestima, kao i online. Nakon toga cena ulaznice će biti 1100 dinara, a na dan koncerta 1300 dinara.

E-play je osnovan 1998. godine i karakterše ga veoma jedinstven zvuk distorziranog basa, drum & bass ritmova i atmosferične gitare. Sastav E-play iza sebe ima pet studijskih albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa, učestvovao je i na više kompilacija i filmova.

Uprkos pandemijskim okolnostima bend je sve vreme veoma aktivan. Beogradski E-play je bio izabran da predstavlja Srbiju na jednom od najvećih i najuticajnijih evropskih muzičkih festivala – Holandski Eurosonic Noorderslag (ESNS). Dobili su nagradu za pesmu godine za “Slobodu”, dobili su nagradu za pesmu godine od RTS-a i za pesmu koju su radili sa Bajagom “Hotel Jugoslavija”.

Najnovije vesti

Izdvajamo