-

Dvostruki koncert Nikole Vranjkovića u Beogradu

Nikola VranjkovićNikola Vranjković će održati, sada već, tradicionalne prednovogodišnje koncerte u Beogradu 28. i 29. decembra u velikoj dvorani Doma omladine, u organizaciji promoterske kuće Long Play.

Vranjković je objavio samostalno debi „Za ovde ili za poneti„, a nakon raspada Block Outa, mini album „Bremeplov„, kao i singlove „Fototapet„i sa Autogenim treningom „Moraćeš da naučiš da živiš sa tim„. Kako je i sam najavio oba koncerta trajaće tri i po sata i biće sto posto ista, a njima će biti obuhvaćene numere iz vremena Block Outa, ali i one koje su obeležile njegov samostalni rad, kao i nekoliko novih pesama koje će se naći na novom albumu čiji izlazak moežemo očekivati naredne godine.

Uz Vranjkovića nastupiće i bubnjar Vladan Božilović, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Nikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović, koji svira i klavijature.

Ulaznica košta 700 dinara na blagajni Doma omladine, odnosno preko mreže Eventim do 1. decembra, od tada će koštati 900 dinara, a na dan koncerta 1.200 dinara.

Save

Najnovije vesti

Izdvajamo