-

Naslovna Vesti Najave koncerata Dvostruki koncert benda Atheist Rap u Nišu

Dvostruki koncert benda Atheist Rap u Nišu

Atheist Rap Barutana Beograd

Legendarni novosadski pank rok bend Atheist Rap ove godine obeležava 30 godina postojanja i rada. Tim povodom održaće brojne koncerte po regionu, a u niškom klubu Feedback nastupiće čak dve večeri za redom, na dva potpuno različita i ekskluzivna koncerta.
U četvrtak 28. marta odsviraće koncert na kom će svirati isključivo pesme sa prva tri albuma – “Maori i crni Gonzales” (1993), “Ja Eventualno Bih Ako Njega Eliminišete” (1995) i “II liga Zapad” (1998), kojima su se afirmisali i stekli širu publiku. Do sada su Ateisti dva puta nastupali sa ovim konceptom, u beogradskoj Barutani i zagrebačkom Vintageu i oba puta su klubovi bili rasprodati.

U petak 29. marta na repertoaru će biti najveći hitova benda iz svih perioda njegove karijere. Za koncert koji su održali u beogradskom SubBeernom centru 8.12.2018. publika je svojim glasovima odabrala top listu najomiljenijih numera benda, svih vremena. Koncert
je protekao u izuzetnoj atmosferi, a Ateisti su odlučili da ovu set listu izvedu i pred niškom publikom u čast jubileja benda.

Ulaznice za ove koncerte po promotivnoj ceni od 500 dinara po večeri, možete kupiti u Vintage shopu (Davidova 9) i Galileo tours (Nikole Pašića 35). Ulaznice po ovoj povoljnoj ceni možete kupiti samo do 1.marta. Od tog datuma karta će koštati 700 dinara, dok će na ulazu u klub, ukoliko ih ostane, karta koštati 900 dinara. Ne postoje kompleti ulaznica za oba dana. Broj karata je ograničen.

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komenar!
Unesite svoje ime ovde

Izdvajamo

Još zanimljivih tekstova
Odabrano samo za tebe