fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Dvostruki koncert benda Atheist Rap u Nišu

Dvostruki koncert benda Atheist Rap u Nišu

Atheist Rap Barutana Beograd

Legendarni novosadski pank rok bend Atheist Rap ove godine obeležava 30 godina postojanja i rada. Tim povodom održaće brojne koncerte po regionu, a u niškom klubu Feedback nastupiće čak dve večeri za redom, na dva potpuno različita i ekskluzivna koncerta.
U četvrtak 28. marta odsviraće koncert na kom će svirati isključivo pesme sa prva tri albuma – “Maori i crni Gonzales” (1993), “Ja Eventualno Bih Ako Njega Eliminišete” (1995) i “II liga Zapad” (1998), kojima su se afirmisali i stekli širu publiku. Do sada su Ateisti dva puta nastupali sa ovim konceptom, u beogradskoj Barutani i zagrebačkom Vintageu i oba puta su klubovi bili rasprodati.

U petak 29. marta na repertoaru će biti najveći hitova benda iz svih perioda njegove karijere. Za koncert koji su održali u beogradskom SubBeernom centru 8.12.2018. publika je svojim glasovima odabrala top listu najomiljenijih numera benda, svih vremena. Koncert
je protekao u izuzetnoj atmosferi, a Ateisti su odlučili da ovu set listu izvedu i pred niškom publikom u čast jubileja benda.

Ulaznice za ove koncerte po promotivnoj ceni od 500 dinara po večeri, možete kupiti u Vintage shopu (Davidova 9) i Galileo tours (Nikole Pašića 35). Ulaznice po ovoj povoljnoj ceni možete kupiti samo do 1.marta. Od tog datuma karta će koštati 700 dinara, dok će na ulazu u klub, ukoliko ih ostane, karta koštati 900 dinara. Ne postoje kompleti ulaznica za oba dana. Broj karata je ograničen.