-

Dva dana Fantoma u KSET-u

fantom Petar Wagner

Ljubav zagrebačke publike prema glazbi i misteriju navela je Fantoma na duži ostanak u KSET-u te ćemo dva dana zaredom, 10. i 11.2. pod okriljem noći otputovati na daleka i nepredvidljiva mjesta.

Ovaj synth pop sastav, koji se u zadnje tri godine razvio u novu silu na regionalnoj pop sceni, pripovijedat će nam o svemu što se događa na mračnim i pustim ulicama, u sobama s prigušenim svjetlima te sakrivenim klubovima. Provest ćemo dva dana uživajući u retro elektro pop zvuku Fantoma sa sanjivim melodijama i tekstovima o strasti i ljubavi, zvuku koji je misteriozan, topao i samo njima svojstven.

Ulaznice za 10.2. mogu se nabaviti po pretprodajnoj cijeni od 40 kn isključivo putemsustava Entrio na https://www.entrio.hr/event/fantom-drugi-dan-kset-10656.
Na dankoncerta cijena ulaznice iznosit će 65 kn. Karte za 11.2. su rasprodane!

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.
Na ulazu će biti potrebno predočiti EU COVID potvrdu s QR kodom i osobnu iskaznicu .
Obvezna je mjera fizičkog distanciranja koja nalaže izbjegavanje bliskog osobnog kontakta u razmaku od najmanje 2 metra. Svi prisutni imaju obavezu k
orištenja maski za lice ili medicinskih maski. Na ulazu neće biti testiranja.

Najnovije vesti

Izdvajamo