-

DrUm objavio debi album, koncertna promocija 3. juna u Jugošpedu

Drum

Požeška rok grupa DrUm objavila je krajem prošle sedmice istoimeni debi album, a publika u Beogradu će pesme sa njega moći da čuje već ovog petka, 3. juna, na koncertu u Jugošpedu.

Na albumu „DrUm“ je devet pesama, snimljenih u studiju P3 u produkciji Ivana Petrovića, a bend je do sada objavio četiri pesme kao singlove kojima su najavili izdanje. Ovo samostalno digitalno izdanje može se od danas slušati i preuzeti na Bandcamp stranici i svim digitalnim platformama.

Album je posvećen našem frontmenu Marku Marinkoviću Mapašu koji je tragično nastradao 4. novembra 2018. godine. Kako smo sa snimanjem krenuli u junu iste godine, njegov vokal je snimljen i zastupljen na svim pesmama, kažu iz benda DrUm.

Članovi grupe su Nemanja Petrović (bas gitara i prateći vokal), Aleksa Parezanović (bubanj) i Uroš Vukašinović (gitara i prateći vokal).

Promotivne aktivnosti bend započinje solističkim koncertom 3. juna u Jugošpedu u Beogradu, a svirka počinje u 22 časa. Požežani su spremni da publici u prestonici isporuče žestoku i iskrenu svirku, i zato će petak veče u Jugošpedu biti pravi izbor za sve koji vole i podržavaju domaći rokenrol.

Najnovije vesti

Izdvajamo