-

Drugi po redu BOMB Music Festival

Drugi po redu BOMB Music Festival u organizaciji Centra za kulturu Kovin održaće se od 19. do 21. oktobra 2017 godine.

BOMB Music Festival promoviše vrednosti popularne kulture u društvu i osvaja novu publiku kroz podršku muzičkom stvaralaštvu i obrazovanju. Festival potpomaže razvijanju muzičke scene na teritoriji opštine Kovin.  Program festivala ima dva dela i obuhvata muzički i prateći program koji sadrži edukativnu tribinu i promociju lokalnih muzičkih sastava.

U četvrtak, 19. oktobra, od 15 h počinje program. Publika će biti u mogućnosti da čuje predavanje „Savremene forme jazz-a“, Vladana Simića, a od 20 h kreće muzički program
Jasna Jovićević Sextet sa projektom Flow Vertical, nakon čega sledi i Kal od 22 h.

U petak čućemo Kant a Robot i Obojeni Program od 21 h, dok u subotu od 20 h na binu dolaze Das Teleport i Vasil Hadzimanov Band.

Svi programi BOMB Music Festivala održaće se u dvorani Centra za kulturu Kovin, osim u petak 20. oktobra kada će program biti održan u underground-u Centra za kulturu Kovin.

Prodaja karata po ceni od 300 dinara za jedan celovečernji program traje do 18. oktobra, a nakon tog datuma, u toku trajanja festivala cena karte za celovečernji program iznosiće 400 dinara. Karte se mogu kupiti svakog radnog dana od 17 h do 20 h na biletarnici Centra za kulturu Kovin.

Karte se mogu rezervisati na telefon 013/742-592 i to radnim danima do 14 h ili putem inbox-a facebook stranice BOMB Music Festivala i Centra za kulturu Kovin.

Najnovije vesti

Izdvajamo