fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Drugi OK Fest na Tjentištu od 3. do 5. jula

Drugi OK Fest na Tjentištu od 3. do 5. jula

Sopot OK FestDrugi muzički festival OK Fest biće održan od 3. do 5. jula na Tjentištu, a okupiće poznate regionalne sastave, te se i ove godine očekuje dolazak velikog broja mladih sa ex-Yu prostora.

Prvog dana festivala nastupiće Brkovi, Bad Copy i Zabranjeno pušenje, drugi dan je predviđen za koncerte sastava Elemental, Eyesburn i Rundek Cargo Trio, dok će za posljednjeg dana svirati Električni orgazam, Darkwood Dub i Hladno pivo.

Posjetioce će na after partiju zabavljati izvođači elektronske muzike, a šansu za promociju dobiće i neafirmisani rok bendovi, koji će nastupati kao predgrupe.

“Cilj nam je da ove godine imamo najbolji regionalni festival sa domaćim izvođačima. Razmišljali smo da li da već ove godine kontaktiramo svjetske izvođače, ali je naša procjena da se prvo etabliramo kao ozbiljan regionalni festival”, kazao je Dubravko Suvara, predsjednik Ferijalnog saveza RS, koji je uz Nacionalni park Sutjeska, organizator OK Festa.

Dodao je da će i ove godine biti nastavljena saradnja sa Sarajevo Film Festivalom, te će posjetioci OK Festa moći da pogledaju aktuelna filmska ostvarenja u bioskopu na otvorenom. Takođe, ponovo će biti organizovan i rafting rijekom Tarom, posjeta prašumi Perućica i šetnja do Trnovačkog jezera.

OK Fest je ove godine dobio i Android aplikaciju, te će svi posjetioci ovogodišnjeg izdanja festivala moći na svojim mobilnim telefonima da prate sve informacije, novosti, najave i dešavanja na festivalu. Zvanična aplikacija donosi najnovije vijesti, info o samom festivalu, raspored nastupa, informacije o turističkoj ponudi NP Sutjeska, paketima ponude, a osim toga tu je i bogata foto i video galerija. Aplikacija svim korisnicima dostupna je besplatno u Google Play prodavnici pod nazivom OKFest. Nakon preuzimanja aplikacije njeni sadržaji korisnicima će biti dostupni offline što će ih sačuvati od dodatnih troškova.

Više informacija o samom festivalu i cijenama paketa možete pronaći na zvaničnoj stranici festivala.