-

Naslovna Vesti Najave koncerata "Drugi doček" uz Fitnes i Metak Za Zlikovca u Kragujevcu

“Drugi doček” uz Fitnes i Metak Za Zlikovca u Kragujevcu

Miloš Najdanovićhttps://twitter.com/MiB018
Funkcija: Urednik Sebe vidi kao: Bolno iskrenog sa sindromom Kalimera Moto: "Bez muzike, život bi bio greška" - F. Niče

PopečiteljiKragujevački sastav Fitnes i beograđani Metak za zlikovca nastupiće 1 januara u kragujevačkom Domu Omladine, na događaju pod nazivom Drugi doček, u organizaciji Druge stvari i Doma Omladine.

Kragujevački sastav Fitnes, off projekat grupe Popečitelji, trio koji čine braća Saša, Goran i Aleksandar Furunović, ovih dana promoviše novi singl, pesmu “Ravnoteža” (Odličan hrčak, Druga stvar, 2014).

Metak za zlikovca
Metak za zlikovca

“Ravnoteža” je snimljena u kragujevačkom studiju “Trafika”. Spot potpisuje Saša Furunović, a novom pesmom grupa Fitnes najavljuje drugi album na kojem već uveliko rade.

Metak Za Zlikovca je beogradski instrumentalni sastav koji se autentičnim muzičkim izrazom – mešavinom fanka, roka i sirovog gitarskog zvuka, uz elemente džeza i afrobita, vrlo brzo izdvojio na beogradskoj alternativnoj sceni. Debi album “LIVE@UNDERGROUND” 2010. objavljen od strane hrvatske izdavačke kuće “Slušaj Najglasnije” pokupio je odlične ocene kritike, da bi 2013 godine u izdanju “Balkanrock Records” svetlost dana ugledalo drugo, stvaralački zrelije ostvarenje “Lagos Express”, koje karakterišu raznovrsniji zvuk i maštovitiji aranžmani, uz prepoznatljiv autorski pečat.

Muziku pre i posle koncerata biraju CD Ministar i DJ Acid, a cena karte je u pretprodaji 300, a na ulazu 400 dinara. Početak je najavljen u 21:00.