-

NaslovnaVestiNajave koncerataDropkick Murphys dolaze u Zagreb i Beograd

Dropkick Murphys dolaze u Zagreb i Beograd

Dropkick MurphysLegendarna celtic-punk grupa Dropkick Murphys najavila je veliku evropsku turneju početkom 2017. godine u okviru koje će najpre 7. februara posetiti Zagreb, odnosno dan kasnije i Beograd.

Ekipa is Masačusetsa vraća se u hrvatsku prestonicu nakon dve i po godine, a koncert će biti održan u Tvornici kulture. Kada je reč o beogradskom nastupu 8. februara mesto održavanja je Dom omladine.

Sa ovim sjajnim bendom, kao podrška na turneji stižu i hardcore velikani iz Bostona, bend Slapshot i britanski folk punk sastav Skinny Lister.

Ulaznice po promo ceni možete kupiti od utorka 1. novembra za samo 2000 dinara na svim prodajnim mestima mreže Gigstix i Eventim, u Fenixu i na blagajni Doma Omladine, kao i na sajtovima www.gigstix.com i www.eventim.rs. Nakon rasprodaje ograničenog kontigenta, cena ulaznice će iznositi 2500 dinara, dok će se na dan koncerta ulaznice moći kupiti za 3000 dinara.

Za zagrebački koncert ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 150 kuna možete potražiti u Dirty Old Shopu, Tratinska 18 i na webu www.dirtyolempire.com, od srede 2.11. od 12:00 sati. Promotivna prodaja traje do srede 16.11. ili do rasprodaje predviđenog broja ulaznica, od 17.11. cena ulaznice biće 170 kuna, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, na blagajni Tvornice 190 kuna.