-

Dram i Oli Pop za početak vikenda u KC Gradu

Dram Feedback Niš

Indie pop bend Dram i indi pop soul kantautorka Oli Pop nastupiće u KC Gradu u petak 4. marta.

DRAM je sint indi pop rokenrol bend sa beogradskih opština koji koncertne prostore pretvara u podijume za igru. Sa debi albomom „Nećemo promeniti svet”, novim singlovima „Vikend ubija”, „Ti me voziš” i „Ceo grad“, dram vas vodi na indi putovanje kroz vodene sintisajzere i energične gitarske distorzije, preko đuskavog spoja basa i bubnja. Spremite se za mačo glasove, gitare, kompjutere, klavijature, retro vajbove, loženje i pesme za zaljubljivanje, kao i neobjavljene radove sa dolazećeg drugog albuma.

OLI POP donosi svež zvuk opisan kao idealan brak pop i R&B muzike. Njen najnoviji singl „Dupe“ isprovocirao je, ali i zabavio mnoge. Ali šta se sve krije iza takvog naziva, pa i sve te drame u pesmi „Drama Queen“ ili slatkog flerta u „Lekcija o osećanjima“? Poslednji put Olivera se u KC gradu predstavila sa električnom gitarom i klavijaturama, dok će nam ovaj put umesto shoegaze-a doneti opasnu đusku.

Događaj je zakazan sa početkom u 22h. Karte su u pretprodaji u KC Gradu po ceni od 400 dinara, dok će na dan koncerta karta iznositi 600 dinara.

 

Najnovije vesti

Izdvajamo