fbpx

-

Naslovna Vesti Najave koncerata Đorđe Miljenović zakazao novosadski koncert

Đorđe Miljenović zakazao novosadski koncert

Đorđe MiljenovićU četvrtak 29. novembra u novosadskom Gerila baru koncert će održati svestrani umetnik Đorđe Miljenović.

Miljenović je kroz dugogodišnji rad na solo karijeri kao kompozitor, tekstopisac i izvođač pokupio ogromne simpatije domaće publike.

Fanovi su dobro upoznati sa tim da je muzika koju radi pod svojim imenom jako različita od one koju radi u grupi Bad Copy, što je još jednom izašlo na videlo kroz dva albuma izdata prošle godine za Mascom Records.

Sam pao sam se ubio” i “Amovi” su fenomenalna mešavina roka, depresije, bluza i džeza, a niška publika će imati priliku da uživa upravo u hitovima sa tih izdanja, kao i numerama koje su u planu za treći studijski album. Muzičari koji nastupaju sa Miljenovićem su takođe već dobro poznati kao članovi kultnih domaćih bendova. Trenutnu postavu, pored Miljenovića za vokalom, čine: Lav Bratuša (Darkwood dub)- bubanj, Milan Mika Aćimović (bend Sopot) – klavijature, vokali, daire, Janko Mostarlić (KKN) – gitara, Đorđe Todorović – gitara i Goran Lukić – bas.

Ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 600 dinara.