-

NaslovnaVestiNajave koncerataĐorđe Miljenović u Nišu

Đorđe Miljenović u Nišu

Đorđe Miljenović KST Beograd

Đorđe Miljenović, alias Wikluh Sky iz dobro poznatog trojca Bad Copy nastupiće u niškom klubu Feedback u petak, 2.novembra.

Miljenović je kroz dugogodišnji rad na solo karijeri kao kompozitor, tekstopisac i izvođač pokupio ogromne simpatije domaće publike.

Fanovi su dobro upoznati sa tim da je muzika koju radi pod svojim imenom jako različita od one koju radi u grupi, što je još jednom izašlo na videlo kroz dva albuma izdata prošle godine za Mascom Records.

Sam pao sam se ubio” i “Amovi” su fenomenalna mešavina roka, depresije, bluza i džeza, a niška publika će imati priliku da uživa upravo u hitovima sa tih izdanja, kao i numerama koje su u planu za treći studijski album. Muzičari koji nastupaju sa Miljenovićem su takođe već dobro poznati kao članovi kultnih domaćih bendova. Trenutnu postavu, pored Miljenovića za vokalom, čine: Lav Bratuša (Darkwood dub)- bubanj, Milan Mika Aćimović (bend Sopot) – klavijature, vokali, daire, Janko Mostarlić (KKN) – gitara, Đorđe Todorović – gitara i Goran Lukić – bass.

Karte za niški koncert, po pretprodajnoj ceni od 500 dinara, možete kupiti u Vintage Shop-u (Davidova 9) i kancelariji Galileo Tours-a (Nikole Pašića 35). Cena karte na ulazu u klub će biti 700 dinara, a početak koncerta je najavljen za 23h.