-

Naslovna Vesti Najave koncerata Dope D.O.D. i The Four Owls u Mikseru 9. maja

Dope D.O.D. i The Four Owls u Mikseru 9. maja

Srđan Kostić
Funkcija: Novinar Sebe vidi kao: Kulturnog, finog, lepo vaspitanog, pametnog, prelepog, genijalnog, nadahnutog, iskrenog, nepipača hleba i pre svega skromnog Moto: Slušaj majku i hardkor.

Dope D.O.D.
Dope D.O.D.

Svetski poznata rep atrakcija iz Holandije, Dope D.O.D. i britanska rep četvorka The Four Owls nastupiće u beogradskom Mikseru u subotu 9. maja.

The Four Owls
The Four Owls

Specifičan rep zvuk preko tvrdih I modernih dabstep podloga izbacio je na površinu Dope D.O.D. koji se može do sada pohvaliti saradnjama sa velikim zvezdama svetskog repa kao što su Redman, Sean Price, Onyx (koji je gostovao 2013. godine u Beogradu) i mnogi drugi.

Druge zvezde večeri su britanski sastav The Four Olws čiji su članovi Big Owl (Fliptrix), Bird T (Verb T), Rusty Take-Off (BVA) i Deformed Wing (Leaf Dog). Ovi momci nastupaju sa maskama sova, što je i logično naslutiti iz njihovog imena. Nedavno su izbacili svoj drugi album “Natural Order“, a pre toga kao njegova najava je izašao spot za pesmu “Think Twice“, čiju je produkciju uradio čuveni američki producent DJ Premier.

Kao domaća podrška za sad su potvrđeni Riot 87 i Drop Sensei. Cena karata je 1200 dinara, a na ulazu će biti 1500, ukoliko ih bude bilo, početak je u 21 čas.