-

NaslovnaVestiNajave koncerataDoček Nove godine uz Psihomodo Pop u Vintage Industrialu

Doček Nove godine uz Psihomodo Pop u Vintage Industrialu

Starfuckeri su za Novu godinu u Vintage Industrialu! Vraćaju se Gobac i Psihomodo Pop zato osiguraj svoje karte na vrijeme!
Nakon što su ištekano pozdravili ovo ljeto u našem Ljetnom vrtu, sad vas pozivaju na masovku za pozdrav staroj Staroj i nazdraviti za ulazak u Novu Godinu. Ako je negdje ludi novogodišnji party znaš da je uz Psihomodo Pop u Vintage Industrialu.

Zagrebačka grupa Psihomodo Pop nastala je 1983. godine nakon raspada kultne punk rock grupe Klinska Pomora iz koje dolazi pjevač Gobac.
Pridružuju se kultnoj underground grupi Neron koja nakon Gobčevog dolaska mijenja ime u Psihomodo Pop. Psihomodo svoj glazbeni izričaj grade na čvrstim post punk rock temeljima, a od samih početaka im je bila važna odrednica. Žestoki i uvjerljivi koncertni nastupi, koji se mogu usporediti sa samim Rolling Stonesima, Ramonesima, Iggy Popom,…. očitim uzorima Psihomodovaca.

Upravo je na koncertima Psihomodo Popa publika mogla na najbolji način vidjeti i osjetiti da rock’n’roll nije samo glazba nego i stil života, pa su tako baš zbog svog beskompromisnog pristupa u glazbenom i scenskom izrazu Psihomodo Pop čak pet godina imali status demo grupe.

Karte: 130/150 kn | Prodaja: Grif / VIB / Dirty Old Shop / Entrio

Najnovije vesti

Izdvajamo