Dječaci ponovno u klubu Sax


Nakon nešto više od godinu dana nakon premijerne posjete prepunom Saxu, evo ih opet na pozornici kultnog zagrebačkog kluba. Splitsko-zagrebački trio Dječaci ponovno dolaze u zagrebački klub Sax! gdje će održati koncert u subotu, 8. travnja.

Bend u Zagreb dolazi nakon odlične koncertne sezone i njihov live nastup nikad nije bio jači. Tako će se i ovaj put na repertoaru naći Narodna, Punjene paprike, Lovrinac, Dalmacija, Miris, Siromašan, After u zatvoru, Shopping, Bile starke te mnogi drugi hitovi ove hip hop atrakcije.

Dječaci su do sada izdali tri albuma. Nakon debitantske “Drame” i ponajboljeg albuma posljednjih godina u nas, hvaljene “Istine” koja je rasprodana u rekordnom roku, a čiji je singl Lovrinac zaradio nominaciju na Porinu za Hit godine, Dječaci su sredinom 2015. godine objavili i svoj treći studijski album “Firma“.

Ulaznice u se mogu kupiti u pretprodaji na blagajni kluba Sax!, radnim danom kluba od 20 sati. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 40 kn, a na dan koncerta za istu će trebati izdvojiti 60 kn.