-

Divlje Jagode ponovo u MTS Dvorani sredinom oktobra

Divlje JagodeNakon prošlogodišnjeg koncerta u MTS dvorani, koji slovi za jedan od njihovih najuspešnijih u karijeri, legendarni sastav Divlje Jagode najavljuje novi koncert na istom mestu u petak 13. oktobra. I nije slučajno petak 13. jer povod za jesenji koncert je novi studijski album, trinaesti u karijeri, simboličnog naziva „13“.

Četiri singla sa albuma „13“ su dobro poznata publici, a pesme „Plave noći“ i „ Vanila i znoj“ su već uveliko na koncertnom repertoaru Divljih Jagoda.

Frontmen benda Zele Lipovača obećava žestok koncert u MTS dvorani, sa nekim pesmama koje godinama nisu svirali a biće tu, kako najavljuje“ i par extra zanimljivih gostiju“.

Ovih dana je aktuelan i koncertni album „Live in Beograd“, snimljen upravo u mts Dvorani 08.oktobra prošle godine, koji je ujedno prvi koncertni album u karijeri Jagoda dugoj 45 godina.

I sam Zele Lipovača je ranije rekao da se „toga dana u Dvorani desilo sve ono što je sanjao svih ovih godina. Odlična sala, perfektna produkcija i raspoložena publika“-

 

Najnovije vesti

Izdvajamo