-

Dirty Secret, Rulja Inc. i Kamikaze 18. maja u Jugošpedu

Kamikaze; Foto: Saša Ivanović

U prostorijama Jugošpeda će se u četvrtak 18. maja dogoditi Louder Than Hell punk’n’roll veče u izvođenju tri benda, sa početkom u 20 časova.

Dirty Secret je hard rock bend, nastao u avgustu 2021. godine u Beogradu.
Nakon uspešne humanitarne svirke i datuma u Beogradu i Tuzli, bend se vraća na scenu u novoj postavi koja premijerno nastupa u Jugošpedu. Takođe, u skorijoj budućnosti planiraju izbacivanje prvih singlova i spotova.

Rulja Inc. je autorski rock’n’roll bend nastao u Lazarevcu 2018. godine. Bend trenutno čine 4 člana: Ivan Simić (vokal, gitara), Marko Milutinović (gitara), Vuk Stojanović (bas) i Filip Todorčević (bubanj). Bend je do sada objavio jedan studijski album za izdavačku kuću Multimedia Music, pod nazivom Ništa skriveno.
Bend je čitavu 2022. proveo u promociji debitantskog albuma, nastupajući u klubovima širom Srbije, kao i festivalima, od kojih se može izdvojiti nastup na Wind Rock Festu u Vršcu, gde je bend zauzeo treće mesto u takmičarskom delu i nastup na Velikogradištanskoj gitarijadi. Ideja vodilja benda je što veći broj svirki gde god je to moguće, a bend već uveliko radi na novim pesmama.
Bend Kamikaze osnovan je oktobra 2021. godine u Vršcu. Trenutnu postavu benda čine Filip (gitara), Sale (bas), Munjas (bubnjevi), Damjan (ritam gitara) i Kriss (vokal i tekstovi). Sviraju punk, sa određenim primesama metala.
Prvi svirku održavaju u maju, 2022. godine, na Čađavoj gitarijadi u Vršcu. U daljem planu benda je što veći broj svirki i festivala, kako bi se predstavili široj publici, i rad na novim autorskim pesmama. Demo snimci autorskih pesama su urađeni marta meseca 2023. godine, u studiu Miniton u Vršcu, i uskoro će se naći na njihovom YouTube kanalu.
Ulaz na događaj će koštati 400 dinara.

Najnovije vesti

Izdvajamo