-

NaslovnaVestiNajave koncerataDingospo Dali i Ljubičice za vikend u Kovinu

Dingospo Dali i Ljubičice za vikend u Kovinu

Ljubičice Tašmajdan Beograd

Bendovi Dingospo Dali i Ljubičice nastupiće u subotu, 22. decembra u u klubu Underground Centra za kulturu Kovin. Koncert počinje u 21h.

Dingospo Dali je alternativni rok sastav osnovan 2011. godine u Beogradu. Tokom godina, pod uticajem uglavnom mračnijeg, melanho-zvuka Dingospo Dali na autentičan način spaja gruv i ritam sa nežnim vokalnim i gitarskim deonicama, što se naposletku može čuti u 12 pesama albuma “Sve dok mislim da je ovo drugi svet”. Ovaj album je visoko ocenjen od strane muzičkih kritičara i portala, a Balkanrok ga je uvrstio u top 30 regionalnih albuma 2017 godine. Bend radi radi na svom drugom albumu. Dingospo Dali su: Sandra Grubić / vokal, Nemanja Bulatović / bas gitara, Nikola Vidojević / bubanj, Nikola Mišić / električna gitara i Marko Mićanović / električna gitara.

Ljubičice su elektro bluz duo iz Pančeva. Autori i producenti, Stevanović & Stevanović, već gotovo deceniju predstavljaju nezaobilazni deo regionalne alternativne muzičke scene. U tesnoj saradnji sa desetinom vrhunskih muzičara, rasprostranjenih širom Evrope, izvode najrazličitije koncertne eksperimente, od elektro-scenskih spektakala do intimnih akustičnih nastupa. Objavili su tri albuma, dva EP izdanja i četiri singla, uz brojne saradnje sa muzičarima širom sveta, i nastupali na gotovo svim većim festivalima u regionu.
U svom novom projektu grade neobični spoj savremenog i retro zvuka. Moderni bitovi i gitare iz šezdesetih, uz bogat muzički jezik kojim najčešće govore o svakodnevnici.

Cena karte je 100 rsd, rezervacije: 013/742-592 radnim danima do 14 h ili putem inbox-a naše facebook stranice – Centar za kulturu Kovin, ali i svakog radnog dana na našoj biletarnici od 18 h do 20 h. Na dan koncerta, biletarnica je otvorena od 18 h.